VAPAA-AJATTELIJAIN LIITON TALOUDENHOITAJA TAVATTAVISSA LIITON ENTISELLÄ TOIMISTOLLA (27.8.2015)


Aika, jolloin Vapaa-ajattelijain liiton taloudenhoitaja Maarit Fredlund on tavattavissa liiton entisellä toimistolla on muuttunut. Fredlund ilmoitti 27.8.2015, että hän on ”varmimmin tavattavissa” toimistolla torstaisin kello 10-18. 

24.4.2015 hän ilmoitti pyrkivänsä olemaan toimistolla keskiviikkoisin kello 12-18 ja muuten satunnaisesti. Liiton entinen toimisto sijaitsee osoitteessa Neljäs linja 1, 00530 Helsinki.  

Kimmo Sundström


JK. Vapaa-ajattelijain liiton taloudenhoitaja ei ollut töissä entisellä toimistolla torstaina 19.11.2015, kun kaksi liiton jäsenyhdistyksen valtuutettua meni lukemaan liittovaltuuston kokouksen pöytäkirjaa. Vierailijat joutuivat odottamaan turhaan ja lähtemään pois.

Vierailijat olivat Helsingistä. Jos jäsenyhdistyksen edustaja tulisi esimerkiksi Kemistä lukemaan pöytäkirjaa, hän joutuisi tekemään pitkän matkan turhaan tai vaihtoehtoisesti vuokraamaan hotellihuoneen yhdeksi yöksi, jos taloudenhoitaja suvaitsisi hoitaa työtehtäviään perjantaina kuten ym. tapauksessa sattui. Näin liitto haittaa jäsenyhdistystensä toimintaa. Liiton jäsenyhdistykset eivät saa kopioita liittovaltuuston pöytäkirjoista. Kolaristakin asti on tultava Helsinkiin pöytäkirjaa lukemaan, jossa liiton entinen toimisto on auki liiton ilmoituksen mukaan kerran viikossa.


Lue myös

Vapaa-ajattelijain liiton projektikoordinaattori lopettaa hommat (5.3.2015)
Maarit Fredlund Vapaa-ajattelijain liiton talouden ja jäsenasiain hoitajaksi (1.4.2015)


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?