KULOSAAREN YHTEISKOULUN ASIAKIRJAT (24.8.2013)

Kulosaaren yhteiskoulu on 1.8.2013 alkaen osittain yhdistänyt yläkoulussa elämänkatsomustiedon opetuksen uskonnonopetukseen.

Ohessa asiaa koskevat koulun johtokunnan pöytäkirjojen otteet [PDF] sekä johtokunnan kokouksessa 7.5.2013 päätetyt 1.8.2013 käyttöön otetut uskontojen ja elämänkatsomustiedon opetussuunnitelmat [PDF].

Tein jo keväällä eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun Kulosaaren yhteiskoulua vastaan, mutta ennenaikaisesti. Uusi kanteluni on vasta tekeillä, enkä ole vielä ehtinyt noita asiakirjoja juuri tarkastella.

Nämä asiakirjat rehtori Lauri Halla lupasi 1.7. sähköpostiviestissään lähettää minulle elokuun alussa pian lomalta 5.8. palattuaan, mutta jouduin muistuttamaan häntä tästä 6.8. ja uudestaan vielä 14.8., jona päivänä hän lähettikin opetussuunnitelmat ja sovimme tapaamisesta 20.8.; tapaamiseemme  hän sitten ehti koota pöytäkirjojen otteet.

Väitin koulun edessä lukuvuoden alkamispäivänä 12.8. pitämämme mielenosoituksemme [HTML] jaettavissa tiedotteissa Hallan rikkoneen asiakirjojen luovutusta koskeneen lupauksensa, mutta kyllä tapahtuneen viivästymisen selittävät ainakin osaksi hänen työkiireensä.

Käytännön opetusjärjestelyistä ei Hallan mukaan ole vastaavia asiakirjoja.

Jouni Luukkainen
puheenjohtaja


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?