AKI HÄRKÖNEN USKONTOJEN UHRIEN TUEN PUHEENJOHTAJAKSI (28.3.2012)

Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n (157654) vuosikokous pidettiin 24.3.2012 alkaen kello 14 Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa. Läsnä oli yhdeksän henkeä.

Vuoden 2011 tilinpäätöksestä todettiin, että jäsenmaksutuloja saatiin 1.230 euroa ja lahjoituksia 220 euroa. Jäsenmaksutulot olivat kasvaneet, n. 45 jäsentä maksoi jäsenmaksunsa. Tilinpäätös osoitti 398,84 euroa ylijäämää.

Vertaistukiryhmät kokoontuivat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Yhdistyksen puolesta julkisuudessa esiintyivät Joni Valkila, Aki Härkönen ja kunniapuheenjohtaja Terttu Forsell.

Entisen puheenjohtaja Joni Valkilan tultua palkatuksi yhdistyksen toiminnanjohtajaksi uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Aki Härkönen. Hän on toiminut aiemminkin yhdistyksen puheenjohtajana.

Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Jaakko Antila, Madeleine Blomqvist, Eeva Eteläinen, Rene Hirvonen ja Leena Ranta. Toiminnantarkastajiksi valittiin Esa Eklund ja Antti Helenius sekä varatoiminnantarkastajiksi Markku Huhmarniemi ja Pekka Lähteenaro.

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?