PROMETHEUS ESIINTYI VANHALLA YLIOPPILASTALOLLA HELSINGISSÄ (27.9.2009)

Vanhalla järjestettiin taas etupäässä uusille ylioppilaille suunnattu Uusien ilta 23.9.2009. Mukana oli myös Helsingin yliopiston vapaa-ajattelijayhdistys Prometheus ry (145882, perustettu 16.1.1986). 

Prometheus esittäytyi rakennuksen toisessa kerroksessa, salissa, jossa oli paljon muitakin yhdistyksiä esittelemässä omaa toimintaansa. Talossa oli paljon väkeä ja ulkosalla usean kymmenen metrin jono pyrkimässä iltaan. 

    Uusien ilta kiinnosti yleisöä, talossa oli suorastaan tungosta. Toimittaja pääsi sisään pääsyliputta Janne Vainion suosiollisella avustuksella.

Yhdistyksen esitepöydällä oli maksutta poimittavissa esitteitä vapaa-ajattelusta ja kaikki uusimmat Vapaa Ajattelija –lehden numerot – sekä karkkia. Pöydän takana olivat tällä kertaa Laura Pohjalainen ja Kim Sjöström. Myös Prometheuksen johtohenkilöihin kuuluva Janne Vainio nähtiin paikalla. 

Yleisöllä oli mahdollisuus kysellä aktiiveilta asiaan liittyvää, jättää jäsenhakemus tai osoitteensa saadakseen sähköpostia yhdistykseltä. Sjöström mainitsi, että yhdistys kannattaa ateismia. Vapaa Ajattelija –lehtien pino aleni, mutta vielä enemmin lehtiä otettiin yliopiston avajaiskarnevaaleissa 7.9.2009. Sjöström oli sielläkin hoitamassa Prometheuksen esitepöytää samaan aikaan, kun muut ateistit osoittivat mieltään yliopiston juhlamenoihin kuuluvia taikamenoja vastaan

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?