Pääkaupunkiseudun
vapaa-ajattelijat ry

 

KUSTANNUS OY VAPAA AJATTELIJA AB PITI YHTIÖKOKOUKSEN (8.10.2003)

Vapaa-ajattelijain liiton ja sen jäsenyhdistysten omistaman Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab:n varsinainen yhtiökokous pidettiin Helsingissä lauantaina 4.10.2003. Edustettuna oli 48 osaketta yhtiön 60 osakkeesta. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2002 tilinpäätös ja käsiteltiin muut varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat.

Yhtiökokous valitsi puheenjohtajaksi Aki Räisäsen, joka toimi myös liiton asiamiehenä. Yhtiön liikevaihto oli 778,11 euroa ja tulos voitollinen 108,84 euroa.

Yhtiön yhtiökokous oli jo 12.6.1999 päättänyt osakepääoman korottamisesta, mutta asia ei ollut edennyt. Nyt hanke alkaa olla loppusuoralla ja yhtiön toimitusjohtaja Janne Vainio arvioi korotetun osakepääoman tulevan rekisteröidyksi ehkä tämän vuoden loppuun mennessä.

Yhtiökokouksen valitseman uuden hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Erkki Hartikainen, Tauno Lehtonen, Janne Vainio, Jari Hakkarainen ja uutena Tampereen Vapaa-ajattelijain puheenjohtaja Jani Hinkka. Varajäseniksi valittiin Veikko Laine, Timo Meltti ja Arvo Toivanen. Tilintarkastajina jatkavat Timo Vilén (HTM) ja Kerttu Loukola.

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?