Pääkaupunkiseudun
vapaa-ajattelijat ry

 

RAISION VAPAA-AJATTELIJOILLA SYYSKOKOUS (11.11.2002)

Raision Vapaa-ajattelijain syyskokous pidettiin tänään Työttömien talolla Raisiossa. Läsnä oli 13 henkilöä.

Kokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2003. Jäsenmaksuiksi päätettiin 19 e ns. A-jäseniltä ja 11 e ns. B-jäseniltä. Stipendien jakamista ET-oppilaille päätettiin jatkaa. Stipendien suuruudet ovat olleet kuluvana vuonna 10 e ja 20 e. Stipendejä jaetaan useita ja eri koulujen oppilaille.

Yhdistyksen aikomuksena on osallistua Tango-markkinoille ja Raisio-päiville.

Raisiolaiset vapaa-ajattelijat haluaisivat jatkaa osallistumista myös Turun messuille ja valmistella messuosastoa huolellisemmin sekä paremmalla ajalla kuin mikä oli mahdollista tänä syksynä. Osaston hankkiminen messuilta riippuu kuitenkin liiton rahoituksesta. Tänä vuonna messukulut nousivat yli 2.000 euroon, vaikka liittokokous oli varannut tarkoitukseen vain 1.500 euroa.

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Pentti Levonen. Muiksi hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Olavi Ääri, Anne Sinilaakso, Eila Lehtonen, Lasse Minkkinen ja Leila Närhinen. Varajäseniksi valittiin Eila Ahonen, Anja Kontio ja Pentti Fält. Tilintarkastajiksi valittiin Urho Alho ja Eino Laitinen sekä varatilintarkastajaksi Eino Koivikko.

Kimmo Sundström
Vapaa Ajattelija -lehden avustaja


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?