Pääkaupunkiseudun
vapaa-ajattelijat ry

 

EU-ELINTARVIKEJAKELU PÄÄTTYY (3.10.2002)

Pääkaupunkiseudun vapaa-ajattelijat ry:n EU-elintarvikejakelun kolmas vaihe päättyy suuren suosion takia jo kolmantena jakelupäivänä. Viimeinen jakelupäivä on maanantai 7.10.2002, aika kello 18-20 ja paikka Vapaa-ajattelijain liiton toimisto, Neljäs linja 1, Helsinki. Yhdistys oli varautunut kuuteen jakelupäivään.

Liiton elintarvikejakeluvastaava Janne Vainion mukaan PKV on ainoa vapaa-ajattelijayhdistys pääkaupunkiseudulla, joka osallistuu jakelun kolmosvaiheeseen.

Saimme myös paljon nimiä kirkon ja valtion erottamista ajavaan adressiin, uusia jäseniä ja monta kiittävää sanaa. Kukaan avunsaajista ei ole toistaiseksi tänä syksynä osoittanut mieltään kuuluttamalla olevansa uskovainen.

Kiitän kaikkia jakeluun osallistuneita lahjoittajia, vanhoja ja uusia järjestelijöitä ja jakelijoita sekä jakelusta kirjoittaneita ja ohjelmia tehneitä toimittajia. Oli hauskaa tehdä yhteistyötä.

Mutta ihminen ei elä pelkästään näkkileivästä ja makaronista, vaan tarvitsee myös puhdasta luonnon tuotetta, oikeaa Elämän Leipää eli ateismia. Ensi tiistaina siirrymme taas jakelemaan sitä.

Kimmo Sundström
Pääkaupunkiseudun vapaa-ajattelijat ry
puheenjohtaja


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?