VAPAA AJATTELIJA -LEHDEN POSTITUKSESSA TAAS ONGELMIA (2.6.2016)

Vapaa-ajattelijain liiton julkaiseman Vapaa Ajattelija -lehden postituksessa on taas ongelmia. Numero 2/2016 saapui lukijoille 31.5.2016, mutta postitettiin vanhalla osoitteistolla. 

Liiton toiminnanjohtaja Maarit Fredlund sanoo, että erehdys on tapahtunut lehtipainossa. Ensin hän sanoi, että käytetty osoitteisto voi olla vuodenkin vanha, mutta pian kerrottiin, että osoitteistona oli käytetty numeron 4/2015 osoitteita. Juuri vuoden vaihteessa lehden saajissa ja osoitteissa tapahtuu paljon muutoksia. 

Fredlund kertoo, että liittoon ”satelee jo vihaisia viestejä”. Hän pyytää muita ilmoittamaan mistä on kysymys. Fredlund pahoittelee asiaa, mutta ei esitä anteeksipyyntöä eikä lupaa, että asia korjataan. Lehden osoitteiston ylläpidossa on ollut jatkuvasti puutteita. Myös tämän kirjoittajan saamat kolme postilähetystä tulivat kaikki vanhalla osoitteella. Yksi lähetyksistä tuli Länsi-Uudenmaan ateistit ry:lle. Siis liiton yhdistyspostin osoitteistossakin on vikaa. 

Fredlund kertoo osoitesotkun osoittavan, että jäsenet, jotka on vuodenvaihteessa poistettu osoitteistosta, ovat saaneet maksutta näytenumeron. 

Eihän näytenumeroita tule lähettää tällaisella perusteella. Lehdensaaja, joka ei ole tilannut lehteä vuodeksi 2016 eikä maksanut jäsenmaksuaan, voi suuttua, jos lehti kaikesta huolimatta lähetetään hänelle. 

Liitto kertoo saavansa lehtipainolta hyvitystä numeron 2/2016 laskussa. Lehdensaajille Fredlund ei lupaa mitään hyvitystä. 

Numerosta 2/2016 julkaistaan arvio myöhemmin tällä sivustolla.

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?