VAPAA-AJATTELIJAIN LIITON VALTIONAPUSELVITYS KAHDEKSAN KUUKAUTTA MYÖHÄSSÄ (4.2.2011)

Vapaa-ajattelijain liiton piti antaa selvitys vuoden 2009 valtion yleisavustuksesta 31.5.2010 mennessä. Viime keväänä liiton toimistossa vielä oli tukityöllistetty työntekijä, mutta jostain syystä hän ei ollut toimittanut selvitystä opetus- ja kulttuuriministeriöön määräajassa. Aiemmin tällaisten hakemusten ja selvitysten tekeminen ja toimittaminen ministeriölle kuului toimistohenkilökunnan työtehtäviin. Tietysti työtehtävien jakoa on voitu sen jälkeen muuttaa. 

Joka tapauksessa liitto viimein toimitti selvityksen ministeriölle 2.2.2011. Liiton maine ei tästä kärsi, sillä liitto tunnetaan ministeriössä vätystelijänä aiempien vuosien perusteella. 

Liittohallituksen jäsen Jori Mäntysalo ilmaisi keskustelulista Kinatorilla näkemyksensä työntekijöistä: ”Mielestäni sopiva määrä palkattua henkilökuntaa liitolle on nolla työntekijää.” 

Olen toivonut enemmän talkoointoa hallituksen jäseniltä, sillä olisihan talkootyö nyt entistä tärkeämpää, kun palkkatyöntekijöistä on päästy eroon. Selvitysten tekemisessä on vielä parantamisen varaa.  

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?