TURUN VAPAA-AJATTELIJAIN HALLITUKSEEN UUSIA JÄSENIÄ (28.11.2010)

Turun Vapaa-ajattelijat ry:n (116750; perustettu 16.11.1936) sääntömääräinen syyskokous pidettiin Panimoravintola Koulun Historian luokassa 24.11.2010. Läsnä oli 12 henkilöä. Vuonna 2009 jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä oli 91. Tällä hetkellä vuoden 2010 jäsenmaksun on maksanut 100 jäsentä. 

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Mikko Mäkinen. Sihteeri valitaan vasta myöhemmin hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Sihteerin tehtäviä on hoitanut Mikko Mäkitalo. Hän on hoitanut myös yhdistyksen kotisivun päivityksiä. 

Muiksi yhdistyksen hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin jatkamaan Vesa Niemi, joka on toiminut yhdistyksen taloudenhoitajana. Hallituksen varsinainen jäsen Jouni Kokkonen valittiin nyt hallituksen varajäseneksi. Muista vanhoista hallituksen jäsenistä varapuheenjohtaja Tauno Lehtonen, Riitta Parviainen, Jukka Johansson ja Antti Virtanen eivät enää tulleet valituiksi. 

Vanhoja tilinpäätöksiä ei tässä kokouksessa esitetty. Tarkastustoimet ovat edelleen kesken. Varmuutta vuosien 2005-2006 tilinpäätösten esittämisessä yhdistyksen kokouksissa ei ole, ja vuosien 2007-2009 tilinpäätökset on varmuudella laiminlyöty esittää yhdistyksen kokouksissa. 

Uusia hallituksen varsinaisia jäseniä valittiin kolme: Elina Kokkonen, Antti Ellonen ja Ville Huhta. 

Liiton entisestä puheenjohtajasta Jussi K. Niemelästä käytti puheenvuoron jäsen Hannu Raitanen. Hänen mielestään Niemelä oli ollut parempi puheenjohtaja kuin tämän edeltäjä Robert Brotherus.  

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?