PAULA VASAMA VETI VESIPERÄN RIKOSILMOITUKSELLAAN (14.7.2010)

Paula Vasama-Everest-Phillips veti vesiperän 8.2.2008 tekemällään rikosilmoituksella. Ilmoitus kohdistui tämän kirjoittajaan, asianimike oli kunnianloukkaus. Vasama vaati minulle rangaistusta. 

Komisario Jouni Jokisen 4.6.2010 allekirjoittama asiakirja on nimeltään ”tutkinnan päätös”. Minä Pääkaupunkiseudun ateistit ry:n (PAT) hallituksen jäsenenä tai muut henkilöt, joille Vasama oli lähettänyt omin allekirjoituksin ja Vapaa-ajattelijain liitto ry:n nimissä perusteettomia laskuja, emme päässeet kuultaviksi tai kuulusteltaviksi poliisiin. Tällaisia laskuja saaneille kerroin, ettei niitä tarvitse maksaa. PAT ei maksanut sille lähetettyjä laskuja. 

Kirjoitin uutisen, jossa kerroin Vasaman olevan ”poliisin vanha tuttu perusteettomien laskujen lähettelyssä”. Nähtävästi tämä oli vaikutin rikosilmoituksen tekemiselle. 

Vasaman saatua liitosta potkut 12.5.2009 laskutushäiriköinti loppui. Häiriköinti ei tosin ollut potkujen syy, vaan työnantaja jopa vaati sitä ja toisaalta sulki siltä silmänsä. 

Poliisin mukaan ”mahdollinen epäilty kunnianloukkaus” on asiana vanhentunut. Poliisi mainitsee vielä, ”että näistä asioista puhuminen, joka on siis nyt tehdyn ilmoituksen takana, ei sinänsä täytä rikoksen tunnusmerkistöä”. 

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?