KUKKOSMIELISET VAHVISTIVAT ASEMIAAN HELSINGIN VAPAA-AJATTELIJOISSA (12.12.2009)

Helsingin Vapaa-ajattelijat ry:n (HVA) syyskokous pidettiin Ravintola Pullmanissa 12.12.2009. Hallituksen kokoonpanossa tapahtui merkittäviä muutoksia. Vanhasta hallituksesta jäivät valitsematta sihteeri Jane Herold (liiton entinen tukityöllistetty), Erkki Haapaniemi (samoin liiton entinen tukityöllistetty, Heroldin edeltäjä), Tapani Hietaniemi (kuollut), Pertti Laine, Arto Tiukkanen (varapuheenjohtaja), Paula Vasama-Everest-Phillips (liiton entinen toiminnanjohtaja) sekä kaikki varajäsenet eli Tapio Leppänen ja Tommi Paalanen (vain kaksi oli valittu edellisessä syyskokouksessa). 

Kukkosmieliset vahvistivat asemiaan. Ylikosken ja Sawelan lisäksi hallitukseen valittiin nyt Juha Kukkonen ja Robert Brotherus (liiton uusi varapuheenjohtaja). Kymmenestä varsinaisesta jäsenestä vähintään neljä on kukkosmielisiä. Kukkonen ja Brotherus ovat toimineen hallituksen jäseninä nyt päättyvää kautta aiemmin. 

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Jussi K. Niemelä, samoin Susanna Niinimäki valittiin uudelleen. Loput neljä valittua ovat uusia hallitusjäseniä: Tarja Koivumäki, Kari Kotila, Ari Kähärä ja Jarmo Niinimäki. 

Varajäseniä valittiin nyt neljä. He ovat uusia hallitushenkilöitä: Jaakko Moisio, Kaisa Niittynen, Markku Pääkkönen ja Ilkka Vuorikuru. 

Kimmo Sundström

JK. Hallitus valittiin vaalitta.

Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?