EINO HUOTARI JA PAULA VASAMA ULOS TYÖVALIOKUNNASTA (15.5.2009)

Vapaa-ajattelijain liitto ry:lle valittiin liittokokouksessa uusi hallitus 15.6.2008. Hallitus valitsi työvaliokuntaansa puheenjohtaja Jussi K. Niemelän, varapuheenjohtaja Aki Räisäsen, pääsihteeri Eino Huotarin ja sihteeriksi toiminnanjohtaja ja taloudenhoitaja Paula Vasaman. 

4.4.2009 hallitus muutti työvaliokunnan kokoonpanoa: Huotari ja Vasama saivat lähteä. Tilalle valittiin liittohallituksen varsinaisen jäsenen Jori Mäntysalon varajäsen Antti Värri, joka on myös talousvaliokunnan vastaava sekä liittohallituksen varsinainen jäsen Robert Brotherus. 

Tauno Lehtonen jätti talousvaliokunnan 

Syksyllä valittuun talousvaliokuntaan kuuluivat Paula Vasama, Erkki Hohenthal, Tauno Lehtonen, Timo Mykrä, Jussi K. Niemelä, Aki Räisänen ja Antti Värri. Liittohallituksen varsinaisen jäsenen Brotheruksen varajäsen Tauno Lehtonen erosi talousvaliokunnasta keväällä 2009. Lakkaako myös Vasaman jäsenyys talousvaliokunnassa hänen tultuaan 12.5.2009 irtisanotuksi toiminnanjohtajan ja liiton taloudenhoitajan tehtävästä? Hän oli myös Vapaa Ajattelijan toimitusneuvoston jäsen. Lakkaako tämä tehtävä? Näistä seikoista hallitus ei ole vielä tiedottanut. 

Kimmo Sundström


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?