LUOTEIS-LAPIN VAPAA-AJATTELIJAT PITI SYYSKOKOUKSENSA (6.12.2008)

Luoteis-Lapin Vapaa-ajattelijat ry:n (170062; per. 30.10.1996) syyskokous pidettiin OP-Pohjolan Kolarin konttorin tiloissa 5.12.2008 yhdeksän jäsenen ja kolmen seuraajan voimin. 

Opintokerho Jumal-harha jatkaa toimintaansa. Se on saanut kuluvana vuonna 75 euroa avustusta menoihinsa Kansan Sivistystyön Liiton kautta. Kerhon vetäjänä on toiminut Martti Vaattovaara. Hän antoi kokouksessa myös selonteon 29.11.2008 Helsingissä pidetystä liittovaltuuston kokouksesta, johon itse osallistui. 


Opintokerho Jumal-harhan vetäjä Martti Vaattovaara
.


Toimintasuunnitelma sisältää ajatuksen liiton puheenjohtaja Jussi K. Niemelän kutsumisesta ensi keväänä tutustumaan Kolarin ja Kemin yhdistyksiin. Kesällä järjestetään Kotivaaran hautausmaan siivoustalkoot. 

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Reijo Raappana ja muiksi hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Timo Kyrö, Martti Nikumaa, Eila Nirhola ja Martti Vaattovaara sekä uutena jäsenenä Toivo Hauensuo. Hallituksen varajäseniksi valittiin Pauli Kylmämaa, Tuula Raappana ja Kerstin Tuomala. 

Timo Kyrö valittiin jatkamaan hautausmaavastaavana. Hänen kanssaan omaiset valitsevat vainajalle hautapaikan hautausmaalta. Hautainhoitovastaavaksi valittiin jatkamaan Eine Ervasti. Hän huolehtii hautojen hoidosta, jos omaiset ovat tehneet hoitosopimuksen yhdistyksen kanssa. Loput toimihenkilöt valitaan yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa 12.1.2009. Siellä tullaan käsittelemään yhdistyksen sääntöjä. 

Kimmo Sundström 


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?