PÄÄKAUPUNKISEUDUN VAPAA-AJATTELIJAT RY TIEDOTTAA

EU-ELINTARVIKEJAKELU ALKAA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Pääkaupunkiseudun vapaa-ajattelijat ry:n (uusi nimi: Pääkaupunkiseudun ateistit) kotisivu sensuroitiin Vapaa-ajattelijain liiton toimesta huhtikuussa 2004. Sen vuoksi yhdistyksen EU-elintarvikejakelusta ei voitu tiedottaa kotisivumme välityksellä. Kotisivun tultua perustetuksi uudelleen (www.ateistit.fi) sensuuri ei ole enää mahdollista. Tieto leviää vapaasti.

Vuoden 2005 EU-elintarvikejakelun ensimmäinen vaihe käynnistyy. Pääkaupunkiseudun ateistit on mukana jakelussa ainoana seudun ateisti- ja vapaa-ajattelijayhdistyksenä. EU-elintarvikkeita jaellaan vähävaraisimmille henkilöille.

Jakelupaikka: Elokolo, Toinen linja 31 (katutaso), Helsinki

Jakeluajat: Torstaipäivät 28.4., 12.5., 26.5. ja 9.6. kello 18-19 niin kauan kuin tavaraa riittää

Jaettavat elintarvikkeet: vehnäjauho, sämpyläjauho, puurohiutale, makaroni, näkkileipä, hapankorppu ja maitojauhe. Syksyn 2004 tuotevalikoimaan verrattuna mannasuurimo on jäänyt pois, mutta maitojauhe on taas tullut mukaan jakeluun. Aivan uutena tuotteena on hapankorppu.

Jokaisessa jakeluvaiheessa ateistit ovat saaneet uusia ihmisiä mukaan ja avustamaan elintarvikejakelussa. Nyt on taas mahdollisuus osallistua ateistiseen toimintaan. Jos haluat

1. osallistua tähän toimintaan järjestelijänä ja/tai jakelijana;
2. olet itse maksuttomien elintarvikkeiden tarpeessa ja vähävarainen henkilö;
3. tunnet henkilöitä, jotka ovat vähävaraisia ja haluavat saada näitä elintarvikkeita,

ota yhteyttä minuun.

Pääkaupunkiseudun ateistien osuus liitolle osoitetusta elintarvikemäärästä on tässä ensimmäisessä jakeluvaiheessa 1038,4 kiloa.

Ruokaterveisin
Kimmo Sundström
varapuheenjohtaja,
EU-elintarvikejakeluvastaava
Sp. kimmo.sundstrom@visuverkko.fi
P. 040-9107054


Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?