PÄÄKAUPUNKISEUDUN VAPAA-AJATTELIJAT TIEDOTTAA

TUKEA USKONNOTTOMILLE JUHLAPUHUJILLE

Vapaa-ajattelijain liiton tuki

Vapaa-ajattelijain liitto antaa hakemuksesta kulukorvauksen muodossa tukea uskonnottomille juhlapuhujille. Tukikelpoisia puhujia ovat vapaa-ajattelijayhdistysten käyttämät puhujat. Juhlapuheita pidetään nimenantojuhlissa, aikuistumisjuhlissa, häissä ja hautajaisissa. Myös lauluryhmät voivat saada tukea. Hakijan on esitettävä kulutosite tai muu luotettava selvitys. Tukea voi saada enintään 200 markkaa/puhe ja enintään 2.000 markkaa/kalenterivuosi/henkilö.

Pääkaupunkiseudun vapaa-ajattelijain tuki

Pääkaupunkiseudun vapaa-ajattelijat antaa tukea samoin perustein kuin liitto. Tukikelpoisia ovat valtakunnallisen Uskonnottomat juhlapuhujat ry:n jäsenet. Tuki on tarkoitettu erityisesti aloitteleville puhujille. Juhlapuhujayhdistyksen jäsenhakemukset tulee lähettää osoitteella Leila Närhinen, Serkunkuja 4 B, 21200 Raisio tai sähköpostitse osoitteella leila.narhinen@atlasnet.fi Korvaus maksetaan hakemuksesta kuten liitossa. Korvausmäärät ovat samat. Hakemukset: Pääkaupunkiseudun vapaa-ajattelijat, Untuvaisentie 5 B 75, 00820 Helsinki.

Ryhdy juhlapuhujaksi

Puhujatoiminta vilkastuu, uusia puhujia tarvitaan koko maassa. Uskonnottomat juhlapuhujat ry:n valtakunnallinen taksasuositus on enintään 600 markkaa + matkakulut. Hyödyntämällä tukimuodot puhuja voi saada siis 600 markkaa palkkiota asiakkaalta ja lisäksi 400 markkaa verotonta kulukorvausta. Ryhdy juhlapuhujaksi! Lisätietoja liitosta, p. 09-715 601.

Kimmo Sundström
puheenjohtaja

Pääsivu Tiedotteet Palvelut Lehdet Uutisia ja artikkeleita
Kirkosta eroaminen Mitä uutta?